Etappe 4 Tour de France 2023

Het peloton trekt van Landes naar Gers,een nieuwe kans voor sprinters. Teams kunnen worden klaargestoomd voor de onvermijdelijke collectieve sprint over 182 km.

Parcours etappe 4 Tour de France 2023

Etappe 4 Tour de France 2023

Vandaag bestaat er geen twijfel over het einde van de etappe. 100% sprinten. In deze vierde etappe wordt het Peloton weggeschoten in Dax. Een stad met een geschiedenis van de Tour de France. Paolo Bettini (2000) en Oscar Freire (2006) wonnen hier ooit etappes. De jongens die gisteren niet konden sprinten omdat ze in een slechte positie zaten, of niet door de heuvels konden komen, of om andere redenen willen vandaag graag revanche nemen.Sprinten op het circuit van Paul Armagnac in Nogaro. Jean Alesi en Alain Prost raceten hier op vier wielen. Nu is het de beurt aan de snelle jongens op twee wielen.

Favorieten etappe 4 Tour de France 2023

Voor de derde etappe waren er nog vragen, maar de vierde etappe van de Tour de France is anders. De etappe is zo vlak dat teams die willen sprinten niet het risico willen lopen te veel ruimte te geven voor een vroege ontsnapping. Je zult dus zien dat Mathieu van der Poel Jasper Philipsen terug naar voren brengt. Cees Bol zal zijn leider Mark Cavendish voor een tweede keer in stelling willen brengen. Maar Sam Bennett (Bora), Wout Van Aert (Jumbo Visma), Dylan Groenewegen (Team Jayco), Fabio Jacobsen (Soudal-Quickstep) en Caleb Yuan (Lotto Dstny) willen ook graag winnen op het circuit van Paul Armagnac